Workshops

Slider W2
Slider W3
Slider W4
Slider W5
Slider W6
previous arrow
next arrow

Atelier Melinda geeft creatieve boekbind workshops aan mensen die graag lekker een middag bezig willen zijn met papier. Ik geef cursussen en workhops voor beginners en gevorderden in groepen van max. acht personen, zodat er genoeg aandacht is voor iedereen. Alle workshops kunnen zowel bij mij thuis worden gehouden, bij jou thuis of op locatie. Tijdens de workshops komen allerlei boekbindtechnieken aan de orde.

Voor mijn workshops is geen boekbind ervaring nodig, iedereen is van harte welkom! De workshops zijn inclusief alle benodigde materialen en koffie of thee met iets lekkers. De workshops duren van 13.00 tot 17.00 en kunnen in overleg zowel door de weeks als in het weekend plaatsvinden. De kosten bedragen ongeveer €35,00 per persoon, mede afhankelijk van het type project dat we doen en of ik wel of niet een ruimte moet afhuren (bij 4 personen en meer).

Daarnaast kunt u mij inhuren als gastdocent om workshops op locatie te verzorgen voor (grafische) scholen/kunstacademies, bedrijven, kunstencentra, instellingen of particuliere groepen in jou werkruimte. De inhoud van die workshops wordt afgestemd op uw doelgroep.

Atelier Melinda verzorgt creatieve workshops voor kinderen van ca. 6 t/m 12 jaar, waarbij de focus ligt op het werken met papier en het maken van een boekje. Bij u thuis doen? of hebt u graag dat ik bij u op locatie kom? Het kan allemaal.

Hoe lang kinderworkshops duren hangt af van de leeftijd van de kinderen, het aantal kinderen en natuurlijk het gekozen idee. Gemiddeld duurt een creatieve workshop met kinderen 1,5 a 2 uur.

Alle materialen zijn inbegrepen. Ik zorg ervoor dat er niets vies wordt wat niet vies mag worden.

Prijs ca.  €9,50 per kind