Slider 4
Slider 3
Slider 2
Slider 1
PlayPause

Wat kost een product?
Het is lastig om een algemeen verhaal over prijzen te vertellen, aangezien ieder boek of object maatwerk is. Een standaard prijs is niet echt te noemen, want alles hangt af van de werkwijze, de keuze van vorm of bindwijze, de afmeting en de keuze van materialen.

Heeft u een vaag idee of juist een heel duidelijk beeld van wat u wilt? Als u een werkstuk door mij wilt laten maken, neem ik het liefst in een persoonlijk gesprek uw wensen met u door. In mijn atelier kan ik u verschillende mogelijkheden laten zien en er zijn kasten vol materialen om uit te kiezen. En wat er niet is kan altijd besteld worden.

Tijdens de uitvoering van een opdracht hou ik u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Als ik gaandeweg op andere (betere) ideeën kom, zal ik u deze voorleggen. Eventuele aanpassingen zal ik altijd eerst met u kortsluiten voordat ik deze uitvoer.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
U kunt je bestelling plaatsen via het informatieformulier. U ontvangt daarna per mail een offerte. Na akkoord op de offerte en betaling van de factuur, ga ik aan de slag. U kunt natuurlijk ook uw bestelling mailen naar [email protected]

Wat is de levertijd van de producten
Elk product wordt met de hand gemaakt met de hoogste kwaliteitseisen. De gemiddelde levertijd is — afhankelijk van het aantal —  circa 2-3 weken. Bij meerdere exemplaren is het mogelijk dat ik de bestelling in verschillende batches lever. Dit doe ik in overleg. Houdt met deze levertijden rekening bij het bestellen. Heeft u een spoedbestelling, laat dit dan even weten, dan kijk ik wat ik voor u kan doen.

Zit er een usb stick bij de producten?
Er zit geen usb-stick bij de producten. U kunt wel het formaat van uw usb-stick doorgeven, dan kan ik daar rekening mee houden.

Hoe moet ik mijn logo aanleveren voor printen op boekbinderslinnen
Uw logo ontvang ik graag als png-bestand. In de kleur en het formaat van de uiteindelijke print.

In welke lettertypen is geprinte tekst mogelijk?
Ik kan alle Word-lettertypen printen. Ik kan ook lettertypen downloaden. Geeft u bij uw bestelling aan welk lettertype u wenst en ik kan kijken of ik deze heb of dat ik deze kan downloaden.

Hoe moet ik mijn logo aanleveren voor foliedruk?
Ik ontvang uw logo graag als vectorbestand (.ai of .eps) in het gewenste formaat.

Uit welke lettertypen voor foliedruk kan ik kiezen?
De verschillende lettertypen vind je hier.