Boek-natuurlinnen-lavendel-copy

Boekbinderslinnen
U kunt kiezen uit de onderstaande kleuren boekbinderslinnen. Mocht u op zoek zijn naar een kleur die niet in het overzicht staat, laat dit dan even weten, dan kijk ik of ik de gewenste kleur kan vinden.

Naast linnen zijn er vele andere materialen die als bekleding op boeken en dozen toegepast kunnen worden. Zo kan bijvoorbeeld ook gewerkt worden met kunststof bekledingsmateriaal wat een leerachtig karakter heeft, dainel, wat een velourachtig karakter heeft of brokaat linnen uit Taiwan met een prachtige bloemennaaisel. En zo zijn er nog vele andere mogelijkheden. Geeft u zeker uw ideeën te kennen en wij zoeken er een mooi materiaal bij.

Let op: Door de kwaliteit en de resolutie van uw beeldscherm kunnen de kleuren van het linnen in het echt afwijken van de kleuren op de foto’s. Om er geheel zeker van te zijn dat u de juiste kleur hebt gekozen kan ik u kleurenstalen van het linnen toesturen, zodat u de kleur zelf kunt beoordelen. Ik breng hiervoor wel verzendkosten voor in rekening en de linnenstalen dienen ook weer geretourneerd te worden.


Lint
U kunt kiezen uit de onderstaande kleuren mat lint. Lint kan worden gebruikt om een boek of doos mee te sluiten of een usb stick mee vast te maken. Mocht u op zoek zijn naar een kleur die niet in het overzicht staat, laat dit dan even weten, dan kijk ik of ik de gewenste kleur kan vinden.

Kapitaalband en leeslint
Zowel kapitaalband als leeslint heb ik in vele kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Ook hier geldt, mocht u op zoek zijn naar een kleur die niet in het overzicht staat, laat dit dan even weten, dan kijk ik of ik de gewenste kleur kan vinden.

Foliedruk
Het is mogelijk uw product te voorzien van foliedruk. Foliedruk is een drukprocedé waarbij een dunne folie met behulp van een cliché (stempel), warmte en hoge druk op boekbinderslinnen wordt aangebracht. Ik heb vele kleuren folie tot mijn beschikking. U kunt ook van uw logo een cliché (stempel) laten maken (eenmalige kosten). Deze stempel kan ik vervolgens steeds weer gebruiken voor het bedrukken van uw product.

Kalkpapier
Ik kan uw logo of tekst ook printen op kalkpapier, ook wel vellumpapier of melkglaspapier genoemd. Het is mooi semitransparant en daardoor heel subtiel op gekleurd boekbinderslinnen.

Kader voor logo of tekst
Bij een kader ligt de geprinte tekst of logo verdiept in het karton. De tekst of het logo kan ik printen op papier of boekbinderslinnen. Uiteraard kan ik het kader ook leeg laten, zodat u hier zelf een invulling aan kunt geven.

Magneetsluiting
Bij een magneetsluiting komt er een extra flap aan een portfolio of doos waarin één magneetje (bij een klein portfolio of doos) of meerdere magneetjes de doosje of portfolio sluiten. Ook boeken kunnen worden uitgevoerd met een magneet sluiting.

Preeg
Een preeg is een indruk in of op het linnen, papier of karton zonder inkt of folie. De preeg kan inwaarts (naar beneden) of opwaarts (naar boven) gedaan worden. Ik heb een grote hoeveelheid pregen beschikbaar variërend van bloemen en blaadjes tot theekopjes en bestek en alles daar tussen in. Verschillende technieken komen het best tot hun recht op specifieke papiersoorten. We adviseren u hier graag over. Interesse in een boek, portfolio of doos gemaakt met de preeg techniek? Vraag ons naar de opties!

Elastiek
Als sluiting van een boek of doos kan ik een elastiek aanbrengen. Dit kan rond elastiek zijn of plat elastiek. Er zijn heel veel kleuren beschikbaar. Een elastiek kan vanuit de rug van een boek of over de hoogte worden geplaatst.