Lessen

Ik geef creatieve boekbind workshops aan mensen die graag lekker een middag bezig willen zijn met papier. Ik geef cursussen en workhops voor beginners en gevorderden in groepen van max. acht personen, zodat er genoeg aandacht is voor iedereen. Alle workshops kunnen zowel bij mij thuis worden gehouden, bij jou thuis of op locatie. Tijdens de workshops komen allerlei boekbindtechnieken aan de orde komen.

Voor mijn workshops is geen boekbind ervaring nodig, iedereen is van harte welkom! De workshops zijn inclusief alle benodigde materialen en koffie of thee met iets lekkers. De workshops duren van 13.00 tot 17.00 en kunnen in overleg zowel door de weeks als in het weekend plaatsvinden. De kosten bedragen ongeveer €45,00 per persoon, mede afhankelijk van het type project dat we doen en of ik wel of niet een ruimte moet afhuren (bij 4 personen en meer).

Daarnaast kun je mij inhuren als gastdocent om workshops op locatie te verzorgen voor (grafische) scholen/kunstacademies, bedrijven, kunstencentra, instellingen of particuliere groepen in jou werkruimte. De inhoud van die workshops wordt afgestemd op jou doelgroep.